Om företaget

Main Dealer & Service Dealer

Classics & Sportscarcentre är Generalagent för Morgan i Sverige och enda auktoiserade anläggningen för försäljning av nya Morgan direkt från Morgan Motor Company i Malvern Link. Det innebär också att vi köper reservdelar, tillbehör och kläder från fabriken. För dig som kund innebär det ett komplett utbud, snabbare leveranser och lägre priser.

Classics & Sportscarcentre är idag ett välkänt begrepp bland entusiastbilägare. Verksamheten består förutom försäljning av nya och begagnade Morgan, service och reparationer samt försäljning av delar och tillbehör från ett brett kontaktnät av leverantörer. Vi tar in klassiska bilar i inbyte. Vi tar även förmedlingsuppdrag av Morgan eller andra klassiska bilar. 

Vi har som målsättning att alltd ta hand om dej som kund med en maximal servicegrad. Du märker skillnaden!

Vi finns i Vetlanda med bilhall, service, butik och kontor i fräscha lokaler. Du är välkommen med din förfrågan eller bara titta in till oss, vi finns i Vetlanda. (Ring gärna och avtala tid, vi tar emot dej när Du kan)

Alla gamla och nya kunder är välkomna till Classics & Sportscarcentre där ni ska känna kvalitet, trygghet och glädje.

Lasse Threewheeler

Varma motorhälsningar

Lasse Ericsson

17
Mar
2020

Fyll i din e-postadress här så får du det senaste från Classics & Sportscarcentre. Du kan avanmäla dig när som helst dig. Din e-postadress är säker hos oss.